Gastkeeper

Elk jaar is er bij de 11Teamsports Apeldoornse Keepersdag een gastkeeper uit het betaalde voetbal aanwezig. Deze loopt tijdens het middagprogramma rond bij de oefeningen en geeft advies aan de keepers en probeert hun uit te leggen hoe je het beste een bepaalde techniek toe past.

Gastkeeper 2023

Aan het eind van de middag als alle deelnemers plaatsnemen op de tribune wordt er een verplaatsbare goal voor de tribune geplaatst en krijgt de gastkeeper een demonstratie training die verzorgd wordt door een ervaren keeperstrainer. Hierbij laat hij zien hoe een training voor een keeper op top niveau er ongeveer uitziet.

Wij zijn verblijd om te zien dat het ons elk jaar weer is gelukt om een keeper van naam te contracteren.

Enkele prominente gastkeepers die in het verleden reeds 1 of zelfs meerdere malen (ze komen graag terug daar ze tevreden zijn over de organisatie en hoe ze de deelnemers zien genieten) zijn geweest:

Robbin Ruiter (Fc. Utrecht / Sunderland), Rob van Dijk (Feyenoord / P.S.V. / RKC) , Henk Timmer (Fc Zwolle / Ajax / Feyenoord), Stanley Menzo (Ajax), Jimmy van Fessem ( De Graafschap / NAC / Willem II), Ronald Waterreus (P.S.V.), Harold Wapenaar (Fc Utrecht), Kevin Moeliker (Go Ahead Eagles), Robert Zwinkels (ADO-Den Haag)

Dit jaar is ? onze gastkeeper.

Paspoort

Voornaam: X
Achternaam: x
Nationaliteit: Nederland
Geboorteland: Nederland
Geboorteplaats: X
Lengte: xxx cm
Handschoenen:

Marco Bizot begon zijn carrière bij SV Westfriezen. Daar werd hij op tienjarige leeftijd gescout door Ajax, waar hij in het seizoen 2000/2001 aansloot in de jeugdopleiding. Bizot er in de E-jeugd. In de B-jeugd van Ajax kreeg de keeper te maken met blessures, waardoor hij wedstrijden miste. Een jaar later werd hij sluitpost van de A1 en speelde hij meer. Een jaar later tekende Bizot een contract bij Ajax en stroomde hij door naar Jong Ajax. n de zomer van 2011 verhuurde Ajax de doelman een jaar aan SC Cambuur.[1] In Leeuwarden werd Bizot verkozen tot eerste doelman. Met SC Cambuur plaatste Bizot zich voor de play-offs om promotie. Hierin werd de club in de halve finale uitgeschakeld. Bizot tekende in juni 2012 voor twee seizoenen bij FC Groningen. Bizot tekende op maandag 23 juni 2014 een contract van 3 jaar met een optie van een jaar bij KRC Genk.Op 10 mei 2017 tekende Bizot een meerjarig contract voor AZ. Hij werd gehaald door de club uit Alkmaar als vervanger van Tim Krul, die na een huurperiode terugkeerde naar het in de Premier League teruggekeerde Newcastle United. Bizot stond als eerste doelman bij zijn actuele club alle 40 officiële duels onder de lat. Met AZ bereikte hij in seizoen ’17-’18 de finale van de TOTO KNVB Beker en werd de club derde in de eindklassering van de competitie. Op 6 oktober 2011 maakte Bizot zijn debuut in Jong Oranje in een kwalificatiewedstrijd op weg naar het EK in Israël, tegen Jong Oostenrijk. In de 61e minuut kreeg Jeroen Zoet een rode kaart wegens het neerhalen van de Oostenrijkse spits Andreas Weimann. Bizot viel vervolgens in voor Jerson Cabral. Het eerste wat hij binnen de lijnen deed was de penalty van Raphael Holzhauser stoppen.

In juni 2013 keepte Bizot op het Europees kampioenschap voetbal onder 21 in Israël in een wedstrijd tegen Spanje.

In maart 2018 werd Bizot door bondscoach Ronald Koeman voor het eerst geselecteerd voor het Nederlands voetbalelftal.

img-20190122-wa0003
img-20190122-wa0004
co-sponsors
broekhuis
logo2-stadsring-consultancy_liggend_rgb
logo_lavadaplastics_450
logo_deheus-def
tvlconsultancy_staand_rgb
download-2
logo-de-beren-2022-1
images