Partners

Als organisatie zijn kunnen wij jullie mededelen dat wij met ingang van 2019 vanaf de 18e editie van de PEAK Elite Apeldoornse Keepersdag een samenwerkingsverband zijn aangegaan met PEAK en Keeptotal,

De apeldoornse Keepersdag is een dag VOOR en DOOR keepers met als doel de Talenten van de toekomst beter te maken. Wij zijn met elkaar in contact gekomen daar wij het zelfde doel voor ogen hebben en denken elkaar te kunnen helpen door het uitwisselen van kennis en middelen.

Wie zijn onze Partners?

Sinds 2019 zijn we een samenwerkingsverband aangegaan met PEAK en Keeptotal.

Met de kennis en ervaring van deze 2 partners hopen wij de inhoud van de dag nog professioneler en completer te maken.

Graag zou ik ze aan je voor willen stellen:

KeepTotal is een tool waarbij we via methodische stappen (opbouw in de oefeningen) en rekening houdend met de leeftijd specifieke kenmerken van de keepers, oefenstof kunnen aanbieden. Oefenstof waarbij de techniek centraal staat bij de jongste jeugd. Oefenstof die we halen uit wedstrijdsituaties bij de oudere jeugd. Oefenstof die uitdagend, vernieuwend, afwisselend en zeker plezierig is. Oefenstof waarbij we het beste naar boven halen bij elk individu.

En dit doen we niet alleen. Met de kennis van prof-trainers Arno van Zwam en Maarten Arts en samenwerkingen met verschillende keepersscholen en keepersorganisaties zoals de Apeldoornse Keepersdag, willen wij uitgroeien tot het platform voor keeperstrainers en keepers. Benieuwd wat wij jou kunnen bieden? Kijk snel op www.keeptotal.nl. 

PEAK – een uniek merk dat sportkleding en sportontwikkelingssessies van de hoogste standaard levert. In nauwe samenwerking met topsporters brengen PEAK innovatieve ideeën en opvallende, stijlvolle ontwerpen samen. Of je nu professionele keepershandschoenen, hoogwaardige trainingskleding, sportuitrusting of professionele coaching zoekt, PEAK is je toekomst in de sport. Teamkleding, trainingskleding, wedstrijdkleding – PEAK doet het allemaal. Om ons assortiment sportkleding en keepershandschoenen te bekijken, klik hier.

Met behulp van de allerbeste kwaliteit materialen gekoppeld aan deskundig vakmanschap en jarenlange ervaring, tilt PEAK sportieve kleding naar nieuwe hoogten. We werken nauw samen met sportclubs van alle niveaus om unieke clubkleding te ontwerpen en te produceren, inclusief training en matchkits.

Peak keepershandschoenen heeft als boegbeeld en eigenaar Tim Krul.

Door de jarelange ervaring van Tim in het betaalde voetbal zijn dan ook handschoenen ontwikkelt vanuit de keeper.

Peak staat voor een hele goed prijs en kwaliteit

Kijk snel op www.peakelite.co.uk

[/mk_page_section]
co-sponsors
logo_deheus-def
coop_logo_rgb_pay-off-2
brick-point
keeptotal-logo-met-juiste-slogan
ces_claim_4c_libue