Inschrijven

Wat leuk dat je mee wil doen aan de Apeldoornse Keepersdag bij Columbia Apeldoorn! Inschrijven kan op deze pagina. Vergeet niet om alle velden met een (*) verplicht goed in te vullen.

Kosten

€ 20,00

JO-10 t/m JO-19

Ochtend en middagprogramma

Inclusief lunch*

Aandenken en waardebon

€ 15,00

JO-8 en JO-9

Middagprogramma
Aandenken en waardebon

 

Het bedrag van € 20,00 (JO-10 t/m JO-19) of € 15,00 (JO-8 en JO-9) kan worden overgemaakt naar IBAN nummer NL19ABNA0108006905 ten name van JGF van Ark. Vermeld bij je transactie je naam en clubnaam.

*Eventuele dieetwensen kan je aangeven via het inschrijfformulier.

LET OP!!

Mogelijkheid om in te schrijven is open maar er zijn maximale aantallen, van 100, voor de deelnemers ingesteld. Zodra deze zijn bereikt zal u inschrijving op een reservelijst komen te staan. Bij afmeldingen vooraf nemen wij contact op met een deelnemer van deze lijst.

Het maximale aantal deelnemers hebben wij ingesteld om de groepen overzichtelijk te houden voor de trainers. Hierdoor kunnen zij meer aandacht geven aan de deelnemers. Daarnaast moeten wij het aantal deelnemers op tijd weten om voldoende eten, drinken en aandenkens te bestellen. Het inschrijven is momenteel gesloten. Indien u inschrijft, komt u op een reserve lijst en wordt benaderd als er iemand afzegt in zijn/haar leeftijd. Bij annuleren zonder geldige reden en/of binnen 1 week voor het evenement zullen wij het inschrijfgeld niet retourneren.

11Teamsports

Apeldoornse Keepersdag
18 Oktober 2023
Columbia Apeldoorn

Inschrijfformulier

  co-sponsors
  broekhuis
  logo2-stadsring-consultancy_liggend_rgb
  logo_lavadaplastics_450
  logo_deheus-def
  tvlconsultancy_staand_rgb
  download-2
  logo-de-beren-2022-1
  images