Organisatie

De gehele organisatie is verantwoordelijk voor het binnen halen van sponsors. Tijdens de dag zijn ze allen gezamenlijk verantwoordelijk voor een goed verloop.

Leuk om te zien dat er weinig mutatie in de organisatie is. Achttien jaar geleden waren Tonny, Ferry en Louis de grondleggers van het evenement. Door de groei van het aantal deelnemers waren er steeds meer mensen nodig om alles goed te laten verlopen. Leuk om te zien dat er in de loop van de tijd ook 2 jongere organisatie-leden zijn toegetredenn, waardoor er jongere leden gaan helpen met een nieuwe blik.

Wat kunt u van ons verwachten?

De organisatie van de PEAK-Elite Apeldoornse Keepersdag doet er alles aan om er een geslaagde dag van te maken. Daarom mag u op het volgende rekenen.

Begeleiding gedurende de dag

Wij zorgen ervoor dat elke groep minimaal één begeleider heeft. De begeleider heeft de opdracht om uw kind op een positieve manier te coachen tijdens de oefeningen. Wij zouden het erg op prijs stellen als u een telefoonnummer aan ons doorgeeft, waarop wij u kunnen bereiken in geval van calamiteiten.

Medische verzorging 

Er is een EHBO-post waar de deelnemers terecht kunnen met blessures. Hier is een fysiotherapeut aanwezig.

Lunch (JO10 t/m JO19 jeugd)

Tijdens de lunch krijgen de deelnemers brood, fruit en wat te drinken. Er wordt bewust gekozen voor een gezonde lunch. Eventuele dieetwensen zouden wij graag van u horen tijdens het aanmelden op de dag dat de Apeldoornse Keepersdag gehouden wordt, zodat wij hier rekening mee kunnen houden.

Organisatie

Heeft u gedurende de dag vragen? Dan kunt u de organisatie herkennen aan een grijs met groen trainingspak van PEAK, met daarop een logo van PEAK Apeldoornse Keepersdag. De organisatie beantwoordt graag uw vragen.

 • Tonny Jansen
  Tonny Jansen Oefenstof en materiaal-beheer

  Keeperstrainer geweest van Apeldoornse Boys, Albatros. Zijn Portefeuille in de organisatie is oefenstof en materiaalbeheer.

 • Ferry van Ark
  Ferry van Ark Inkoop en organisatie eten en drinken.

  Ferrie is Scheidsrechter bij de K.N.V.B. Zijn Portefeuille in de organisatie is inkoop van eten en drinken en tijdens de dag regelen dat dit voor iedereen goed geregeld is.

 • Jacco Zijp
  Jacco Zijp Oefenstof en materiaal-beheer

  Jacco is keeperstrainer geweest bij Victoria boys, C.S.V. Apeldoorn en s.c. Teuge. Zijn Portefeuille in de organisatie is oefenstof en materiaalbeheer.

 • Willeke van Koeverden
  Willeke van Koeverden administratie en algemene zaken

  Willeke haar Portefeuille in de organisatie is de administratie voor de inschrijvingen en algemene zaken.

 • Hennie Jansen
  Hennie Jansen administratie en financiën

  Hennie haar portefeuille in de organisatie is de administratie van alle inschrijvingen en de financiën.

 • Frank van Ark
  Frank van Ark Website en PR

  Frank is als keeperstrainer actief of actief geweest bij Victoria Boys, Alexandria en Westervoord. Zijn Portefeuille in de organisatie is website en PR.

 • Louis van Koeverden
  Louis van Koeverden Website, PR en coördinatie

  Louis is als keeperstrainer actief of actief geweest bij Apeldoornse Boys, Victoria Boys, C.S.V. Apeldoorn, s.c. Teuge, WSV Apeldoorn en Orderbos. Zijn Portefeuille in de organisatie is website, P.R., Algemene coördinatie. Ook is Louis contactpersoon voor de deelnemers en de verenigingen en verantwoordelijk voor de gastkeeper.